ПРЕД 10 ГОДИНИ ОВОЈ МАЖ И ВЕТИ НА НЕГОВАТА СОПРУГА ДЕКА ЌЕ ОСВОИ ОЛИМПИСКО ЗЛАТО ПРЕД ТАА ДА ПОЧИНЕ

Истакнато Љубовни приказни Магазин Меме/GIF

Германскиот тешкаш во кревање тегови Матијас Штајнер пред 10 години и ветил на својата смртно болна сопруга дека ќе освои олимписко злато на Летните олимписки игри во Пекинг. Видете што направи овој голем спортист.