Претходна статија

ПОМИНАА 56 ГОДИНИ ОД ОНИЕ ПЕКОЛНИ 20 СЕКУНДИ, КОИ МУ ДАДОА ШАНСА НА СКОПЈЕ ПОВТОРНО ДА СЕ РОДИ

Следна статија

МАЖ ПОЧИНА ОТКАКО СЕ ПРЕВРТЕЛ СО ТРАКТОР

Најново од Вести