ПРИЈАТЕЛСКО ПАПАРАЦО- САШКО КОЦЕВ НАМЕСТО ВО ГРЦИЈА СО ФАМИЛИЈАТА НА БОЕМСКА

Големиот македонски комичар Сашко Коцев наместо во Грција како пола Македонија, одморот го поминува во Скопје. Негови фанови ни ја испратија оваа фотографија додавајќи дека за новата Златна бубамара, Коцев ќе има потреба од неколку часа да ги искоментира сите работи што се случија во државава на начин како што само тој умее, виртуозно и со неверојатна смисла за хумор.

Испраќаме голем поздрав до нашиот голем комичар, и му посакуваме уште поголеми успеси во кариерата.

Слични Објави