|

ПРИВЕДЕН ПОРАНЕШНИОТ ДИРЕКТОР НА ЦЕНТРАЛЕН РЕГИСТАР

Поранешниот в.д. директор на Централниот регистар, Андреа Поповски, е приведен во полиција, јавува Алсат . Во меѓувреме Обвинителството треба да донесе одлука за понатамошната постапка против него.

Според извори од Финансиската полиција, се дознава дека покрај Андреа Поповски, приведени се и најмалку 4 други вработени во Централниот регистар, кон кои се очекува да бидат преземени понатамошни мерки.Слични Објави