|

Продолжуваат протестите против францускиот предлог

По еднодневната пауза поради празникот Курбан Бајрам, во Скопје продолжија протестите против францускиот предлог.

Вечерва маршот повторно ќе започне пред владата, од каде демонстрантите ќе се упатат кона Министерството за правда и ќе заврши повторно пред Собранието.

Слични Објави