| |

РАДМИЛА ШЕКЕРИНСКА : ДОГОВОРОТ Е РАТИФИКУВАН, РЕФЕРЕНДУМОТ Е КОНСУЛТАТИВЕН

Во своето гостување на вестите на Канал 5 телевизија Радмила Шекеринска изјави дека договорот е веќе постигнат и ратификуван, а референдумот е консултативен само за да се консултира народот дали се согласува со него. Таа нагласи дека договорот е иднината на Македонија, бидејќи ги отвара портите за влез во НАТО и ЕУ.Слични Објави