„РАЗИГРАН ПЛОШТАД 2020“ СО ОНЛАЈН ПРОГРАМА

//

Манифестацијата „Разигран плоштад“ која ги обединува сите уметности и ги промовира и афирмира сите секции во Детскиот културен центар „Карпош“ оваа година ќе има онлајн-програма.

– „Разигран плоштад 2020“ оваа година остана празен, но Детскиот културен центар „Карпош“ повторно ќе го разигра. Ова издание е поразлично од сите останати, бидејќи и ДКЦ „Карпош“ е секогаш подготвен да ги претстави и промовира своите активности, со програма изведена од членовите на секциите на Центарот – соопшти ДКЦ „Карпош“.Претходна статија

ЕДНА ГОДИНА ОД ЧУДОТО ВО КЕЛН – ВАРДАР ЌЕ ВЛАДЕЕ 6 МЕСЕЦИ ПОДОЛГО (ВИДЕО)

Следна статија

ШЕЌЕРНАТА ГОСПОДАРКА ОД БИХАЌКА И ТАЈНИОТ ОРТАК ОД ШАМПИТАТА

Најново од Вести