Реформаторите слават, реформите спијат

//

Поспано, на политички план, почна годината што се очекува да биде пресвртна за Македонија, со оглед на реформите што бомбастично ги најавува Владата, а кои, на некој начин, треба да бидат билет со кој земјата ќе оди со полна брзина кон Брисел по повеќегодишното назадување, па и скршнување во друг правец. Парламентот си даде дури десетдневна пауза, а главна тема вчера беше дали да се смени одлуката и Нова година да се слави два дена место еден… (Прочитајте го целиот напис овде)Претходна статија

Вселенскиот патријарх Вартоломеј и бугарскиот Неофит ќе разговараат за МПЦ-ОА

Следна статија

Прејадени-нема

Најново од Истакнато