| |

РИСТО НИКОВСКИ ПРОДОЛЖУВА СО МАНТРАТА ДЕКА МАКЕДОНИЈА МОЖЕ И БЕЗ НАТО И ЕУ, А ТИЕ ЌЕ СЕ РАСПАДНАТ

Поранешниот амбасадор Ристо Никовски во емисијата во живо на Канал 5 пред колегата Гоце Михајловски продолжува да ги повторува мантрите дека Македонија може да функционира без ЕУ и НАТО. Никовски тврди дека Македонија капитулира, бидејќи ја водат луѓе кои ја виткаат својата кичма. Поранешниот амбасадор изјави уште дека ако македонизмот бил повреден од Договорот со Бугарија, сега со Договорот со Грција истиот ќе биде уништен.Слични Објави