| |

РУСКОВСКА: СЕ ВОДИ ИСТРАГА ПРОТИВ ДЕН ДОНЧЕВ, НЕМАМ ИНФОРМАЦИИ ДАЛИ Е ВО ЗЕМЈАТА ИЛИ НЕ

Обвинителството за Организиран криминал и корупција води истрага против сега веќе поранешниот директор на Фондот за здравствено осигурување, Ден Дончев. Ваквата информација, ja пренесува Република, a истата е потврдена од јавната обвинителка Вилма Русковска.

„Да се води истрага за лицето Ден Дончев, немам информација дали Ден Дончев е во земјава или не“, вели Русковска за Република.Слични Објави