СДСМ: СО ЧЛЕНСТВОТО ВО ЕУ СЕКОЈ НАШ ЗЕМЈОДЕЛЕЦ ЌЕ ИМА ПОГОЛЕМ ПРИХОД!

Вести Истакнато Македонија

Со членство во ЕУ значително ќе се зголемат фондовите за македонските земјоделци. Тоа значи повеќе европски пари за субвенции, за механизација, за повисок приход, подобар пласман со подобри цени.
Влегуваме во пазар од 500 милиони потрошувачи што е многу важно затоа што тоа ќе го олесни и ќе го зголеми извозот на нашите производи.