АРСОВСКИ: КАКО ВЛАДАТА ДОДЕЛИ 40 ИЛЈАДИ ЕВРА ПОВЕЌЕ ОД СООПШТЕНОТО ВО СОМНИТЕЛНА ПОСТАПКА ЗА ПРОПАДНАТА ПРОСЛАВА ЗА НАТО

Вести Истакнато Македонија

Интегрален текст од прес конференција за медиуми на Димче Арсовски, Портпарол на ВМРО-ДПМНЕ.