СЕ БАРААТ РОДИТЕЛИТЕ НА ДЕВОЈЧЕ ПРОНАЈДЕНО НА БИТ ПАЗАР

//

Малолетно девојче е пронајдено на Бит пазар, а се бараат неговите родители.

На социјалната мрежа Фејсбук е објавена нејзина фотографија, а во моментов детето се наоѓа во Полициска станица.

„Драги пријатели, ова дете беше пронајдено на Бит пазар во Скопје. Детето во моментот се наоѓа во Полициската станица „Бит пазар“, се вели во објавата во која се бара помош за да се лоцираат родителите на девојчето.Претходна статија

АМЕРИКАНСКА ФИРМА ОТКРИЛА АНТИ ТЕЛА КОИ ШТО 100 % ШТИТАТ ОД КОВИД 19

Следна статија

ГДУ-КУМАНОВО: ОПРЕМАТА ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЈА ВЕЌЕ НЕ НИ Е ПОТРЕБНА?

Најново од Вести