„СЕКОЈА ПИЈАНИЦА ТРЕБА ДА ГИ СНОСИ ТРОШОЦИТЕ ЗА СИТЕ УЧЕСНИЦИ ВО СООБРАЌАЈКАТА, КАКО ДА Е ПРИВАТЕН ПАЦИЕНТ“

На ноќно дежурство, во ниедно време, скоро разденето, ни носат пациент од сообраќајка…

loading...

Со него придружба, уз муабет се “пофалува” дека пиеле од пладне предходниот ден..

Па уште ми нагласува као овај типот не бил обичен, пошто за него бил информиран министерот ( и порано вака кажуваа, обавезно се повикуваат на некој функционер)

Е сега..

Типот се веселел, си пиел, си ставал постови, сторија од ѓезме со другарчињата и јас сега треба да му ја мислам што му е и други колеги да го оправаат ?!

Не бе…


loading...

Треба секоја една пијаница да ги сноси сите трошоци, ама баш сите, за сите учесници во сообраќајката, како да е приватен пациент!

Па да си ги плати сите 100 компјутери што му се прават и на него и на другите, гарант пари за пиење нема да му останат за нареден пат!

Може звучи сурово, но луѓе не може на преглед да дојдат, не може да си дозволат, умираат не дијагностицирани, а секој еден што од ќеф направил глупост и загрозил и други има предност!

Мора на глупоќата крај да и ставиме!!!

Фб статус на радиологот Александар Стојкоски