СЕРИЈАТА БОМБИ ОД КУЈНАТА НА МИЛЕ И ЈАНУШ ПРОДОЛЖУВА

„Абе таа Даниела и тој Ратко, жими се, слушај ми го зборот, нека помине денов утре ќе ги убијам. Вчера до 12 се расправавме со Ратко кај треба да бидат компјутерите. Он ми вика ние се договоривме, ние имаме систем сега да ни биде во ‘Борис Трајковски’. И Геле и луѓево што се, Љупка и дечково со нив од Битола, отидоа во „Борис Трајковски’’“, вели Јанушев во снимениот разговор со неговиот тогашен шеф министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески.

loading...