|

Силен пожар во скопски Илинден, од ЦУК велат дека се шири многу брзо

Нов пожар избувна попладнево.

„Денес околу 16:00 часот, избувна шумски пожар кај с.Бучинци и Ајватовци (општина Илинден) во борова шума. Се шири со голема брзина. Покрај пожарникарите од скопската БППЗ ангажиран е и еден Ер трактор на ДЗС“, велат од ЦУК.Слични Објави