СИЛЈАНОВСКА ДАВКОВА: МИСЛАМ ДА ОСТАНАМ САМОСТОЈНА И ДА ДРЖАМ ДО СОПСТВЕНИТЕ СТАВОВИ

Пратениците ги претставуваат граѓаните а не партиите и мислам да останам самостојна и да држам до сопствените ставови. Поважно е кој е кој а не од која партија е, истакна кандидатката на првата изборна единица на ВМРО-ДПМНЕ, Гордана Силјановска Давкова во емисијата „Само Вистина.

loading...

Според неа, јасно е дека Македонија треба да се исправи како што вели изборниот слоган на ВМРО-ДПМНЕ. Тоа е вели дека е асоцијација на Заев за свитканата кичма.loading...