СЛОБОДАР: ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020 И ШТО ПО НИВ?

//

Ве покануваме да го слушнете петиот подкаст на „Слободар“ во кој разговараат Стјепан Покупец, Александар Богоевски, Тони Бачваровски и специјалниот гостин, Давид Салтамарски. Разговараните теми се: Резултати на парламентарните избори 2020. Што ќе се случува во наредниот месец по изборите? Каква влада може да очекуваме во наредните 4 години? Дали ветувањата за прв пат ќе бидат исполнети?

Претходна статија

КОХА: ПРЕМИЕРСКОТО МЕСТО ЌЕ СЕ ДЕЛИ 3+1 ГОДИНА, ДОГОВОРЕНА Е КОАЛИЦИЈАТА СДСМ, ДУИ И ДПА

Следна статија

ОД 1 СЕПТЕМВРИ НОВИ ЦЕНИ ЗА ЕЛЕКТРИЧНАТА ЕНЕРГИЈА И ПАРНОТО ГРЕЕЊЕ

Најново од Вести