СОСТАНОКОТ НА КОМИСИЈАТА ЗА ЗАРАЗНИ БОЛЕСТИ ЗА СОСТОЈБАТА СО КОВИД-19 Е ПРЕЗАКАЖАН ЗА УТРЕ

Состанокот на Комисијата за заразни болести е презакажан за утре, потврди министерот за здравство Венко Филипче. Причините поради кои се откажува состанокот за сега не се познати.

loading...

Комисијата за заразни болести денеска требаше да одржи состанок, на кој требаше да биде разгледана состојбата со коронавирусот, врз основа на што ќе одлучи дали ќе има дополнување на рестриктивните мерки за заштита од вирусот.


loading...