Спасовски: Македонија заслужува да стане дел од ЕУ- со Бугарија имаме одлични односи

Вести Истакнато Македонија

Видео интервју на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски за бугарската новинска агенција БГНЕС.