СПОРЕД ТАКИ ФИТИ ДОГОВОРОТ МОЖЕЛ ДА БИДЕ ПОДОБАР АКО ДВЕТЕ СТРАНИ ИМАЛЕ ИСТА ТЕЖИНА

Вести Истакнато Македонија

Погледнете го неделното интервју на Радио „Слободна Европа“ со академик Таки Фити: