ВИДЕО: 5-ТЕ ПРАВИЛА ЗА УСПЕХ НА АРНОЛД ШВАРЦЕНЕГЕР

Погледнете го овој мудар мотивациски говор на Арнолд Шварценегер, емигрант, кој стана еден од најпознатите актери во Холивуд, а исто така и гувернер на Калифорнија од редовите на Републиканската партија.

Слични Објави