СПОСОБЕН КАКО БЕСПЛАТЕН АНТИВИРУС

///

Зазрем не обожавате кога во фирма ќе примите некој свој далечен роднина? Единственото проактивно нешто во „краткото био“ на дотичниот е тетката на мајка ви која не можевте да ја симнете од глава додека не го удомивте роднинава. Што би рекле новите генерации „способен како бесплатен антивирус“.Претходна статија

ПУТИН ГО НАРАЧА НАЈДОЛГИОТ МОСТ НА СВЕТОТ

Следна статија

КАКО ДА ИЗБЕГНЕТЕ ЗАМОР ПРИ ДОЛГОТРАЈНИ ВОЗЕЊА

Најново од Магазин