СТЕВЧЕ ЈАКИМОВСКИ : МЕНУВАЊЕТО НА ИМЕТО Е КАКО МЕНУВАЊЕТО НА ВЕРАТА ПОД ТУРСКО

//

Во своето гостување во Отворено Студиот на АЛФА ТВ, Стевче Јакимовски направи комперација на промената на името со промената на верата за време на Отаманската империја, ќе ја смениш верата за да добиеш помали даноци и имоти, слично како што прават денешните заговорници на промена на името, кои ја гледат само материјалната корист. Тој вели дека референдумот е маска и фијаско бидејќи самата власт рекла дека е консултативен а не задолжителен, и без разлика на резултатот тие ќе прават тоа што го сакат како власт.Претходна статија

РАСТЕ БРОЈОТ НА ЗАРАЗЕНИ ОД МОРБИЛИ

Следна статија

СЛЕДИМЕ : ИНТЕРПОЛ НЕ ГО БАРА ТРЕТИОТ ОСОМНИЧЕН ЗА УБИСТВОТО НА САЗДО

Најново од Вести