| |

СТРАШНО НЕВРЕМЕ ПУСТОШЕШЕ НИЗ ПРИЛЕП И ПРИЛЕПСКО (ВИДЕО)

Силно невреме проследено со врнежи од град и засилен ветер го погоди попладнево Прилеп и прилепско.

Невремето кое траеше 15-тина минути направи вистински хаос во градското подрачје, но и големи штети по земјоделските површини, особено во делот на селата Големо и Мало Коњари.

Голема количина вода имаше и во централното градско подрачје што предизвика поплавување во дел од градските кафулиња.

Извор: МаркукулеСлични Објави