СУПЕР-БАБА НА 3 ВНУЧИЊА СО ОГРОМНИ БИЦЕПСИ

Робин Хилис има 48 години, баба е на 3 внучиња и една од најпознатите бодибилдерки на светот. Нејзините бицепси се со обем од 43 сантиметри, а напорните тренинзи и го дозволуваат луксузот да не ги брои калориите.

Тренинзите во фитнес салата и 5-те оброци на ден, ја претвораат Робин од „жена со чудно хоби“, во спортист, којшто е инспирација за илјадници заљубеници во спортот низ целиот свет.