| |

„СВИРКАЧИТЕ“ КОСТОВСКИ И ЛАЗАРЕВСКИ ОСТАНУВААТ НА РАБОТА ВО МВР И АНБ

Звонко Костовски кој заедно со Ѓорѓи Лазаревски ја открија аферата со масовното нелегално прислушување во УБК, својата работна кариера ќе ја продолжат во новата Агенција за национална безбедност и МВР.

Лазаревски за разлика од Костовски воопшто не аплицирал за работа во Агенцијата, па затоа останува во Министерството за внатрешни работи.Слични Објави