| |

ТАЛАТ ЏАФЕРИ ГО КОНСТАТИРАШЕ ПРИСТАПУВАЊЕТО КОН УСТАВНИ ПРОМЕНИ

Со 80 гласа ЗА наспроти 39 против по поименично гласање, пратениците во македонското Собрание ја донесоа одлуката за пристапување кон уставни измени според договорот меѓу Македонија и Грција потпишан во Нивици, Преспа.Слични Објави