ТИТО ПЕТКОВСКИ КАКО ЈОСИП БРОЗ- ПО ЧЕТВРТИ ПАТ ИЗБРАН ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА НСДП

/

На четвртиот редовен партиски конгрес на Новата социјалдемократска партија (НСДП), Тито Петковски повторно е избран за претседател на партијата. Ова е негов четврти мандат.
На редовниот партиски конгрес, беа избрани и членови на Централниот и на Надзорниот одбор, а беше усвоена и Програмска платформа за делувањето на НСДП.

Извор: ЕмагазинПретходна статија

ФОТО: КАКО КОМУНАЛНА ХИГИЕНА СКОПЈЕ СИ ЈА ВРШИ РАБОТАТА ВО ОПШТИНА ЦЕНТАР?

Следна статија

КАВКАЗКАТА „ФАБРИКА“ ЗА ТЕРОРИСТИ НА ИСИС

Најново од Вести