ТОНИ МИХАЈЛОВСКИ ПО ЛИДЕРСКАТА СРЕДБА: „ЗАЕВ НЕ ИСПОЛНИ НИШТО ОД ТОА ШТО ВЕТИ, ОСВЕН ДЕКА ЌЕ ЈАДЕ ЖИВИ ЛУЃЕ“

Популарниот актер и член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ вели дека Зоран Заев исполнил сè што рекле тие, односно неговите политички противници.

Михајловски по средбата на лидерите на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ, Зоран Заев и Христијан Мицковски во која расправале за законот за јавно обвинителство и за идниот статус на СЈО се огласил на својот Фејсбук профил и напишал:

„Исполни се што рековме ние, неговите политички противници“…

Целосниот статус на Михајловски прочитајте го во продолжение: