|

ТРАГЕДИЈА: 8 ДЕЦА ГО ЗАГУБИЈА СВОЈОТ ЖИВОТ ВО КИНА

Осум деца го загубија својот живот во реката Фу, југозападна Кина откако едно од нив паднало во реката, а другите се обиделе да го спасат.

Децата вчера отишле на реката Фу, а нивните тела се пронајдени денеска.

Слични Објави