ТРАЈАНОВСКИ: ГРАД СКОПЈЕ ЗА ТРИ ГОДИНИ СЕ ЗАДОЛЖИ 30 МИЛИОНИ ЕВРА

Некогашниот градоначалник на Скопје, Коце Трајановски во своето гостување во Дневникот на Сител, упати критики кон неговиот наследник, Петре Шилегов.

loading...

Како што вели Трајановски, некои проекти се оставени во фаза на градба, уште во времето кога тој бил градоначалник.

„Во изминативе три години имаме три години на неработа и нереализација на Шилегов, градот не изгледа поинаку, градот за три години се задолжи 30 милиони евра, граѓаните со право прашуваат каде се потрошени тие пари. Со оглед на тоа дека не се гледаат некои поголеми проекти во градот Скопје – рече тој.loading...