ТРИБУНА: ДАЛИ ДЕЦАТА ОД ХОЛАНДИЈА ТРЕБА ДА ГО ИСЧИСТАТ ЦЕНТАРОТ ЗА ЗАВИСНОСТИ ВО КИСЕЛА ВОДА, КАКО ШТО ВЧЕРА ЧИСТЕА НА КЛИНИЧКИ

//

Наш читател ни испрати фотографии од Центарот за зависности во Кисела Вода, а истите му биле пратени од човек, кој живее во непосредната околина на Центарот. Се поставува прашањето кога Општината ќе преземе мерки за решавање на проблемите околу оваа установа? „Трибуна“ прашува: Дали средношколците од Холандија, треба да дојдат да го исчистат и Центарот во Кисела Вода, како што вчера чистеа на Клинички?Претходна статија

БРИТАНИЈА ГИ УДВОЈУВА ФОНДОВИТЕ ЗА ПОДДРШКА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Следна статија

ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ ВО БРИСЕЛ- ДАЛИ ДЕНЕС ЌЕ ЈА ДОБИЕМЕ ПОКАНАТА ЗА НАТО?

Најново од Вести