| |

ТРИБУНА ДОЗНАВА: БОКИ 13 СО ВИП ТРЕТМАН ВО ШУТКА

Трибуна дознава дека Боки 13 се наоѓа во хашкото оделение поради безбедносни причини со уште едно лице во келијата. Јовановски бил уредно спроведен во притвор и му биле доставени сите информации за процедурите во истражниот затвор.Слични Објави