ТРИБУНА ЕКСКЛУЗИВНО ДОЗНАВА: ЕВЕ ЗОШТО ГРУЕВСКИ ВЧЕРА НЕ ОТИДЕ ВО ШУТКА

Според добро информирани извори од кујната и од подрумот на Белата шампита, вчера почесниот претседател на ВМРО-ДПМНЕ не отишол да се пријави во истражниот затвор Шутка бидејќи: