ТРИЧКОВСКИ ПРОДОЛЖУВА СО ГОВОРОТ НА ОМРАЗА НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ

/

Новинарот Бранко Тричковски продолжува со ширењето говор на омраза преку социјалните мрежи.

Во време кога сите македонски граѓани треба да бидеме обединети пред ова зло што влезе во нашите домови, Тричковски не пропушта шанса да ја покаже својата патолошка омраза кон ВМРО. Во случајот повторно нема никаква врска политичката партија ВМРО-ДПМНЕ, туку чисто болната перцепција што ја има познатиот новинар кон ВМРО како историска организација и комитите како нејзини припадници.Претходна статија

ВИДЕО: МИНАТАТА ГОДИНА И ВО СОСЕДНА БУГАРИЈА ПАЃАЛ „ПЛАСТИЧЕН“ СНЕГ

Следна статија

МУ КАЖАЛЕ ДЕКА МАЈКА МУ Е ПОЧИНАТА КУПИЛ КОВЧЕГ СВЕЌИ НАПРАВИЛ НЕКРОЛОЗИ И МУ СООПШТИЛЕ ДЕКА МАЈКА МУ ЖИВА

Најново од Вести