УЈП ЈА ОБЈАВИ ЛИСТАТА НА ДОЛЖНИЦИ, НА НЕА 2.140 ПРАВНИ И 2.370 ФИЗИЧКИ ЛИЦА

Управата за јавни приходи објави Листа на должници за долгови доспеани до 31.08.2018 и неплатени до 30.11.2018 година по основ на ДДВ, данок на добивка, персонален данок на доход, придонеси од задолжително социјално осигурување, акцизи и царини.

Листата на должници на следниот ЛИНК.