|

УРАГАНОТ „ДОРИЈАН“ ДОНЕЛ ВО ФЛОРИДА КОКАИН ВРЕДЕН 320 ИЛЈАДИ ДОЛАРИ

Ураганот Доријан на плажата Мелбурн во Флорида, донел пакети дрога вредни 320.000 долари, јавува Точка.

Еден полицаец го пронашол пакетот на Рајската плажа, а подоцна било утврдено дека станува збор за пакет со кокаин.

Тој објаснил дека станува збор за пакет кој е “замотан на стандарден начин како што се пакува дрога од еден килограм”.

Слични Објави