УЖ НА ВМРО-ДПМНЕ НАЈОСТРО ЈА ОСУДУВА МАНИФЕСТАЦИЈАТА НА НАСИЛСТВО НА НАВИВАЧКАТА ГРУПА „БАЛИСТИ“

Унијата на Жени на ВМРО-ДПМНЕ најостро ја осудува манифестацијата на насилство и ширење на говор на омраза од страна на навивачката група „Балисти“ која се случи во центарот на градот Тетово во која мета беа недолжни граѓани, жени и деца.