ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА ЗА СИТЕ КОИ ИМААТ ТЕРМИНИ ЗА ВАДЕЊЕ НА ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ

//

Согласно одлуката на Владата за забрана за движење на населението во периодот од 20:00 часот до 05:00 часот наредниот ден, министерството за внатрешни работи ги известува граѓаните дека сите управни служби на територија на државата кои работат втора смена ќе работат до 19:00 часот.

Сите граѓани, на кои термините за аплицирање за лични документи им се закажани во периодот од 18:30 до 19:45 часот, ќе можат да ги искористат во текот на целиот работен ден (до 18:30 часот), притоа почитувајќи го датумот на закажаниот термин.Претходна статија

ЗАЕВ: НЕ ИЗЛЕГУВАЈТЕ ОД ДОМА АКО НЕ Е ПОТРЕБНО

Следна статија

ШТО ГО ПРЕДИЗВИКУВА ЧУВСТВОТО НА ОМРАЗА И ЗОШТО НЕКОЈ ВЕ МРАЗИ

Најново од Вести