(ВИДЕО) „А, ТИ БУГАРИН ДОЈДЕ ЛИ, СОБЕРИ СИ ГИ СТВАРИТЕ И ДА СИ ОДИШ ЗА СОФИЈА“

///

Видеото е од пред 7 години… Тогаш немаше вето од Бугарија, ама тоа не им пречело на некои доктори да прават селекција кој пациент каде треба да се лекува заради својата етничка припадност.

Да се потсетиме колкави фашисти можат да бидат некои кои уште чекаат извинување за „фашистичката окупација на Македонија од страна на клетите Татари“.

Погледнете го видеото:Откако отишле во Софија Трајче ги излажал докторите дека во Македонија го нема лекот цитозар и затоа отишле во Бугарија. Тоа го направил за да не ја срами државата дека од неа се бркаат пациенти со тешки заболувања.

Претходна статија

ДА СЕ МЕНУВАМЕ, ДА НЕ МЕНУВААТ, ИЛИ КАКВИ СМЕ ТАКВИ СМЕ – НЕТОКМУ СМЕ!?

Следна статија

ТУРЦИЈА ВОВЕДЕ ПОЛИЦИСКИ ЧАС ПРЕКУ НЕДЕЛАТА И ЦЕЛОСНА БЛОКАДА ЗА ВИКЕНДОТ

Најново од Вести