|

(Видео) Агим Јонуз: Сѐ што не било албанско било болгарско

Дел од емисијата „Само вистина“ и дуелот меѓу Агим Јонуз и Сашо Тасевски. Изјавата на Јонуз се однесува на населението во областа Голо Брдо во Албанија.Слични Објави