|

(Видео) Целиот говор на потпретседателката на Бугарија Илијана Јотова по повод годишнината од Илинденското востание

Проследете го целиот говор на потпретседателката на Р. Бугарија, г-ѓа Илијана Јотова, пред споменикот на Гоце Делчев, во месноста Попови ливади, во близина на градот Гоце Делчев, по повод 118-тата годишнина од Илинденското востание.Слични Објави