(ВИДЕО) ЦРН ЧАД ЗА БЕЛИТЕ ДРОБОВИ НА КОЧАНЧАНИ

//

Вчера оџакот на фабриката „Пејпер Мил“ повторно ги поздрави жителите на Кочани со црн чад.

Институциите остануваат глуви на повиците на еколошките здруженија во градот.

Што се согорува во фабриката?Потсетуваме дека пред еден месец нашиот портал пишуваше за истиот проблем. За жал по тоа прашање нема никаква промена.Претходна статија

ЏОНСОН: ЧЕРЧИЛ БЕШЕ ХЕРОЈ, НЕ СМЕЕМЕ ДА ЈА ИСКРИВУВАМЕ БРИТАНСКАТА ИСТОРИЈА

Следна статија

ДАМЈАНОВСКИ: УМЕТНОСТА ЗАЕДНО СО ФИЛОЗОФИЈАТА СЕ ПРВИТЕ КОИ ГИ АНТИЦИПИРААТ ПРОМЕНИТЕ ВО ОПШТЕСТВОТО

Најново од Вести