|

(ВИДЕО) ЦРВЕНАТА АРМИЈА „МАРШИРА“ ВО ЦЕНТАРОТ НА ГЛАВНИОТ ГРАД НА ЗЕМЈА ЧЛЕНКА НА НАТО

Денот на Европа или Денот на победата… Во центарот на Скопје, главниот град на РС Македонија, земја членка на НАТО маршира храбрата Црвена армија… Да живее братскиот Советски сојуз…

Инаку Бугарите се сталинисти и русофили. Ние не сме! Погледнете го видеото на следниот линк.

Слични Објави