ВИДЕО: Д-Р МИЛАН ПРОТИЌ: ШТО СМЕ НИЕ СРБИТЕ ХРИСТИЈАНИ ШТО ПРОСТУВААТ ИЛИ ДИВЈАЦИ КОИ СЕ ОСВЕТУВААТ?!

//

Поранешниот амбасадор на Р. Србија во Швајцарија д-р Милан Ст. Протиќ изнесува лекција за тоа какви се „новите“ српски херои и за етничкото чистење во Сребреница.Претходна статија

СДСМ : ДОГОВОРОТ СО ГРЦИЈА Е ФЕР ШАНСА И ВЛОГ ВО МАКЕДОНСКАТА ИДНИНА

Следна статија

СДСМ: ДОГОВОРЕНИТЕ ТЕНДЕРИ СЕ ОДЛИКА НА ВЛАДЕЕЊЕТО НА ВМРО-ДПМНЕ

Најново од Вести