ВИДЕО: ДЕМОКРАТИЈА ПО МОТИВИ ОД ДЕЛАТА НА ВЛАДИМИР ПУТИН

Претседателот на Руската федерација, Владимир Путин смета дека протестите на опозицијата не се доволно големи за да ги смета за „нешто важно“, соопшти Кремљ.