(ВИДЕО) ДОКУМЕНТАРЕЦ ЗА КИЧЕВСКИОТ МАНАСТИР „СВ. БОГОРОДИЦА-ПРЕЧИСТА“

//

Кичевски манастир (познат и како Манастир „Св. Богородица – Пречиста“ или Крнински манастир) — средновековен манастир во областа на градот Кичево.

Документарниот филм е снимен и обработен од Fun Production на Оливер Ангелески.



Претходна статија

КОЛЕВ ДО ПРАТЕНИЦИТЕ: АКО НЕМАТЕ ИЗЈАВИ ЗА ОТКАЖУВАЊЕ ОД ПАТНИ ТРОШОЦИ ДА ВИ ИСПРАТАМ

Следна статија

ЗАЕВ ОБЕЗБЕДИЛ МНОЗИНСТВО-УТРЕ ПЕНДАРОВСКИ ЌЕ МУ ГО ДОДЕЛИ МАНДАТОТ ЗА СОСТАВ НА НОВАТА ВЛАДА

Најново од Вести