(ВИДЕО) ЕВЕ КАКО ПРЕД ЕДНА ГОДИНА ВО ПЕТРИЧ ЈА ОДБЕЛЕЖАЛЕ ГОДИШНИНАТА ОД СМРТТА НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ

Еве како во Петрич, Пиринска Македонија минатата година ја одбележале годишнината од смртта на Апостолот на слободата Васил Левски.

loading...

Ако го прашаме Чепреганов најверојатно ќе каже дека овие луѓе насила се натерани да веат бугарски знамиња за да оддадат почит пред ликот и делото на големиот Левски.loading...