| |

(ВИДЕО) ЕВРОПРАТЕНИКОТ АНДРЕЈ КОВАЧЕВ И ИЗВЕСТУВАЧОТ НА ЕВРОПСКИОТ ПАРЛАМЕНТ ЗА МАКЕДОНИЈА ИЛХАН ЌУЧУК СО ИНТЕРЕСНА ДЕБАТА ЗА ПРОБЛЕМИТЕ МЕЃУ СКОПЈЕ И СОФИЈА

Заменик претседателот на Европската народна партија Андреј Ковачев и известувачот на Европскиот парламент за Р.С. Македонија Илхан Ќучук од редовите на „Обнови ја Европа“ вечерва во емисијата „Евранет“ на БНР, разговараа за проблемите на релација Скопје-Софија.

Погледнете што кажаа двајцата европратеници во видеото што следи:Слични Објави